Ontwerp & Advies

Jeffrey Dolk Hovenierswerken ontwerpt en realiseert sfeervolle tuinen voor ieder budget

Samen met u bedenken wij een mooi ontwerp voor uw tuin of dakterras, passend bij uw woonsituatie. Een tuin is een verlengstuk van uw woning: het moet er eigenlijk net zo prettig zijn als in huis. Heeft u interesse? Wij komen vrijblijvend langs voor een adviesgesprek en schetsontwerp. Wij besteden veel tijd en aandacht aan het voorbereiden en uitwerken van het tuinontwerp. We willen er helemaal achter kunnen staan.

Vragen over uw tuin?

Jeffrey helpt je graag verder!
info@jeffreydolk-hovenierswerken.nl
+31637277882

Tuinontwerp

Ieder ontwerp begint met op de traditionele manier door een tekening te maken op papier. Hierdoor heeft u meteen een visueel beeld van hoe uw tuin eruit komt te zien en kunnen we aanpassingen gemakkelijk samen bespreken.

Moderne tuinen

Een moderne, strakke tuin is tegenwoordig erg populair. Strakke tegels, mooie antraciet-tinten, in combinatie met natuurlijke houtkleuren, helemaal naar wens aanpasbaar.

Klassieke tuinen

Een klassieke tuin is van alle tijden. Wij zorgen voor een strakke structuur met hagen, bomen en grind of bestrating.

Wilde tuinen

Een wilde tuin heeft vaak planten uit de omgeving. Doel is om de natuur zoveel mogelijk haar werk te laten doen, maar af en toe is onderhoud wel nodig.

Vragen over uw tuin?

Jeffrey helpt je graag verder!
info@jeffreydolk-hovenierswerken.nl
+31637277882

Liefde en passie voor groen

Liefde en passie voor groen zit in ons bloed. Bij Jeffrey Dolk Hovenierswerken werken we daarom met veel plezier aan tuinen. We zijn ervaren en deskundige vakmensen. Van groot tot klein project, wij staan voor u klaar