Tuinaanleg

Wij verzorgen de aanleg van uw tuin. In uw eigen stijl gebaseerd op ons advies.

In een tuin moet u zich thuisvoelen, een natuurlijke plek voor uzelf. Wij leggen de tuin voor u helemaal naar wens aan. Bekijk hieronder de verschillende services die wij kunnen bieden bij het aanleggen van uw tuin.

Vragen over uw tuin?

Jeffrey helpt je graag verder!
info@jeffreydolk-hovenierswerken.nl
+31637277882

Sierbestrating

Ieder ontwerp begint met op de traditionele manier door een tekening te maken op papier. Hierdoor heeft u meteen een visueel beeld van hoe uw tuin eruit komt te zien en kunnen we aanpassingen gemakkelijk samen bespreken.

Schuttingen

Jeffrey Dolk Hovenierswerken werkt met een vaste leverancier om u te voorzien in een schutting naar wens. Wij leveren houtbetonschuttingen in alle soorten en maten.

Veranda's en bergingen

Een veranda biedt een heerlijke plek om te genieten van uw tuin, terwijl u toch beschut bent tegen zon of regen. Wij kunnen dit voor u realiseren. Heeft u nog een berging nodig? Ook dit kunnen wij voor u verzorgen.

Beplanting en advies

Wat is een tuin zonder planten? Jeffrey Dolk Hovenierswerken adviseert en zorgt voor een mooie combinatie van beplanting, geheel naar uw wens. Uiteraard kunnen wij u adviseren over de meest geschikte planten voor uw tuin, rekening houdend met zonlicht, neerslag en onderhoudsintensiteit.

Buitenverlichting

Een goed verlichtingsplan is niet meer weg te denken uit een hedendaagse tuin. De mogelijkheden op dit gebied zijn enorm. Wij kunnen hierover adviseren en de verlichting netjes aanleggen zoals u wilt.

Vragen over uw tuin?

Jeffrey helpt je graag verder!
info@jeffreydolk-hovenierswerken.nl
+31637277882

Liefde en passie voor groen

Liefde en passie voor groen zit in ons bloed. Bij Jeffrey Dolk Hovenierswerken werken we daarom met veel plezier aan tuinen. We zijn ervaren en deskundige vakmensen. Van groot tot klein project, wij staan voor u klaar