Tuinonderhoud

Uw tuin heeft liefde en aandacht nodig, kortom; onderhoud!

Uw tuin is de eye-catcher van uw huis. Daarom wilt u natuurlijk wel dat deze er door het jaar heen netjes bij ligt. Jeffrey Dolk Hovenierswerken kan het onderhoud van uw tuin uit handen nemen. Zo heeft u daar geen omkijken meer naar!

Vragen over uw tuin?

Jeffrey helpt je graag verder!
info@jeffreydolk-hovenierswerken.nl
+31637277882

Voorjaarsbeurt

Het nieuwe groeiseizoen gaat weer van start! Met de voorjaarsbeurt vna zorgen wij ervoor dat uw tuin daar helemaal klaar voor is. Neem contact op voor de mogelijkheden

Winterbeurt

In de winter is het belangrijk dat uw tuin de juiste compost heeft zodat het de winter goed doorkomt. In het voorjaar heeft u daar dan weer voordeel bij omdat uw beplanting dan optimaal kan groeien!

Snoeiwerk

Bomen en struiken dienen op tijd te worden gesnoeid zodat ze gezond blijven en goed blijven groeien. Jeffrey Dolk Hovenierswerken heeft ruime ervaring op het gebied van snoeiwerk.

Gazonverzoring

Om uw gazon mooi groen te houden, is regelmatig bemesten en maaien belangrijk. Naast verzorging kunnen wij uw gazon ook verticuteren, waardoor al het dode gras en mos verwijderd wordt.

Vragen over uw tuin?

Jeffrey helpt je graag verder!
info@jeffreydolk-hovenierswerken.nl
+31637277882

Liefde en passie voor groen

Liefde en passie voor groen zit in ons bloed. Bij Jeffrey Dolk Hovenierswerken werken we daarom met veel plezier aan tuinen. We zijn ervaren en deskundige vakmensen. Van groot tot klein project, wij staan voor u klaar