Houtbetonschuttingen

Tuinaanleg

Houtbetonschuttingen

Wilt u genieten van een schutting dat vrijwel onderhoudsvrij is, stevig staat en niet te vergeten, duurzaam is? Dan is een hout-beton schutting is dé perfecte oplossing. Door de combinatie van de stevigheid van één betonnen onderlaag met duurzame houtsoorten, garanderen wij u langdurig plezier van uw nieuwe schutting. Naast de krachtige en duurzame eigenschappen van de combinatie tussen hout en beton, heeft het ook nog een robuust uiterlijk. Het beton zorgt voor de krachtige uitstraling en het hout zorgt voor het natuurlijke. Bent u benieuwd wat een hout-beton schutting voor u kan betekenen? Wij vertellen u er graag meer over! Enkele voorbeelden van Hout beton schuttingen die wij hebben mogen verzorgen:

Impressie

Vragen over uw tuin?

Jeffrey helpt je graag verder!
info@jeffreydolk-hovenierswerken.nl
+31637277882

Meer projecten

Tuinverlichting

Wat is er mooier dan verlichting in je tuin? Verlichting geeft sfeer en je kunt er de mooie plekjes mee uitlichten. Z

Lees meer

Tuinontwerp

Een goed tuinontwerp is het halve werk. Wil je een landelijke tuin? Of juist iets strakkers, een moderne look? Het kan allemaal. Samen met jou maken we een tuinontwerp dat een mooi geheel vormt.

Lees meer

Tuininrichting

Hoe richt je je tuin in? De keuze is reuze, wel of geen terras? Wat voor beplanting en hoe groot wordt het gazon? Jeffrey Dolk Hovenierswerken kan je verzorgen van professioneel advies zodat jouw tuin geheel naar wens wordt ingericht.

Lees meer

Liefde en passie voor groen

Liefde en passie voor groen zit in ons bloed. Bij Jeffrey Dolk Hovenierswerken werken we daarom met veel plezier aan tuinen. We zijn ervaren en deskundige vakmensen. Van groot tot klein project, wij staan voor u klaar